Uw endodontoloog Utrecht

Uw endodontoloog Utrecht

Een wortelkanaalbehandeling is misschien wel de behandeling waar patiënten het meest tegenop zien. Bij een wortelkanaalbehandeling wordt een zenuw uit het gebit worden verwijderd, dit kan dus voor een patiënt erg vervelend aanvoelen. De behandeling dient secuur te worden uitgevoerd. Reden te meer om hiervoor een specialist te zoeken die deze behandeling op dagelijkse basis uitvoert en weet wat hij doet. Een endodontoloog dus. Bent u op zoek naar een endodontoloog Utrecht? Lees dan zeker even verder.

Verschillen tandarts en endodontoloog

Zoals gezegd is het bij een wortelkanaalbehandeling van belang dat deze wordt uitgevoerd door een specialist. Niet iedere tandarts kan deze specifieke behandeling zomaar uitvoeren. Hiervoor moet eerst een aanvullende driejarige opleiding worden afgerond. Tandartsen die deze opleiding hebben gehad mogen zich endodontoloog noemen. Bij behandelingen door een endodontoloog kun je ervan uitgaan dat hij de behandeling secuur en met zo min mogelijk pijn kan uitvoeren. Wel zo’n vertrouwd gevoel.

Neem vrijblijvend contact op

Omdat ze bij Staalwijk weten dat u niet lang met een pijnlijke kies of pijnlijk gebit kunt blijven rondlopen, bent u voor een wortelkanaalbehandeling altijd snel aan de beurt. Er wordt gebruik gemaakt van de meest moderne technische middelen. Iedere wortelkanaalbehandeling wordt hier met hulp van optische vergroottechnieken uitgevoerd. Ook is er aandacht voor nazorg, de artsen van Staalwijk zorgen ervoor dat de napijn zoveel mogelijk wordt gereduceerd. Zo wordt een behandeling die u niet kunt negeren, zo aangenaam mogelijk uitgevoerd. Wij kunnen ons voorstellen dat u graag meer informatie ontvangt en wellicht graag eens een afspraak wilt maken. Neem hiervoor gerust contact op met de praktijk. De medewerkers praten u graag bij!

Reageren is niet mogelijk.