Een zeer mooie wandelstok kopen

Een zeer mooie wandelstok kopen

Vandaag de dag gaat het lopen steeds moeilijk voor mij en daarom heb ik besloten om een wandelstok kopen. Bij de seniorenwinkel heb ik mij laten vertellen dat zij daar verschillende modellen verkopen, toch maar eens langs gaan. Inderdaad toen ik hier naar binnen liep en de vraag stelde om een loophulp voor mij te zoeken kwam de medewerkster al met verschillende modellen aan. Zo heb je opvouwbare , links- en rechtshandige stokken, verstelbare  en  met antislip handgreep. In ieder geval keuze genoeg en het zal raar zijn als er geen geschikte voor mij tussen zal zitten.  

Lopen gaat stukken beter

Sinds ik tot de conclusie was gekomen om een wandelstok te gaan kopen, durf ik weer alleen de straat op. Voorheen voelde ik mij heel erg onzeker en was ik bang om te vallen. Sinds ik deze loophulp heb voel ik mij heel wat beter op de benen staan. 

Bij de seniorenwinkel kan je voor veel meer zaken terecht, zoals:

 Sta-opstoelen op maat gemaakt;

 Relaxfauteuils op maat gemaakt;

 Hulpmiddelen en Rollators;

 Therapeutische Elastische Kousen;

 Comfort Ledikanten;

 Braces, Bandages, Hielspoor zooltjes;

 Orthopedische Hoofdkussens

Genoeg hulpmiddelen onder één dak wanneer je zonder deze middelen niet meer door heet leven kan. Tevens kunnen de medewerkers je goed adviseren welke hulpmiddelen je het beste kan gebruiken.

Reageren is niet mogelijk.