Wat is het beste gehoorapparaat?

Wat is het beste gehoorapparaat?

Weet jij wat het beste gehoorapparaat is om te gebruiken? Ik merk namelijk sinds kort dat mijn gehoor niet bepaald meer werkt zoals het hoort te werken. Meerdere malen moet ik iemand vragen om zijn zin te herhalen omdat ik het gewoonweg niet versta. In de eerste instantie ging ik er vanuit dat het niet aan mij lag. Ik dacht altijd dat een ander slecht praat waardoor ik het niet kon verstaan. Uiteindelijk begon ik te merken dat ik dit bij meerdere personen heb en dat het dus aan mij ligt.

Onderzoek

Het moment dat ik het in de gaten begon te krijgen dat het aan mij lag, toen schrok ik enorm. Ik verklaarde mezelf voor gek en wist even niet hoe dat ik kon moest begrijpen. Naarmate de tijd vordert begon ik het te accepteren en te begrijpen dat hier iets aan gedaan moest worden. Het nadeel hiervan is dat ik niks van een gehoorapparaat wist, laat staan dat ik wist welke het beste was voor mij. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Phonac.

Dankzij de eenvoudige website is het voor mij duidelijk geworden dat het dragen van een hoortoestel helemaal niet erg is. Sterker nog, dankzij de nieuwste technologie merk je niet eens dat je het draagt!

Reageren is niet mogelijk.