Medcos microskinpolish Amsterdam drie-een-behandeling

Medcos microskinpolish Amsterdam drie-een-behandeling

Wil jij ook weer een jonge en gladde huid, maar weet je niet wat je er voor kan doen? medcos microskinpolish Amsterdam is de perfecte oplossing. medcos microskinpolish Amsterdam is een methode die je huid weer jonge en glad maakt zoals nooit tevoren. Tijdens zo een behandeling onderlopen we 3 stappen.

De eerste stap tot een gladde huid

De eerste stap moet ervoor zorgen dat de huid opent. hiervoor gebruiken we een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen, hiermee worden dode huidcellen laag voor laag verwijderd. Dit stimuleert de bloedsomloop en zorgt ook voor een diepe reiniging. Deze behandeling maakt ook de huid schoon en stimuleert de huid om collageen en elastine aan te maken. Wij raden je aan om tot 2 weken na een behandeling de zon zoveel mogelijk te vermijden.

De tweede stap tot een gladde huid

De tweede stap van deze behandeling is een Low Level Laser therapie. Dit zou het zelfherstellend vermogen van de huid moeten stimuleren en verbeteren. Tijdens deze behandeling worden er verschillende vitaminen aan de huid toegevoegd.

Skin polish medcos microskinpolish Amsterdam

Skin polish is de laatste fase. hier wordt een crème met voedende en beschermende polishing over je huid verdeeld. Dit werkt zeer ontspannend en de huid komt hierdoor ook tot rust.

Reageren is niet mogelijk.