Fysiotherapie Ellekoot is een echte aanrader bij blessures

Fysiotherapie Ellekoot is een echte aanrader bij blessures

Fysiotherapie Ellekoot is er om jouw klachten op te lossen en om jou weer op te peppen. Na afloop voel je je weer als een kind die elke beweging kan maken die hij of zij wilt. De specialisten zijn er voor jou. Zij weten hoe het is als je door een verkeerde beweging iets hebt overbelast of dergelijke en er niks aan kan doen. Daarom zijn zij deze uitdaging aan gegaan om anderen weer het gevoel te kunnen geven van veel beweging. Fysiotherapie gaat vooral om jouw klachten goed te verhelpen. Het kan hier om klachten gaan zoals aan je spieren, banden, gewrichten of zenuwen. Deze klachten kunnen allemaal door een verkeerde beweging of gebeurtenis ontstaan.

Behandeling

Persoonlijke ervaring bij fysiotherapie Ellekoot

Zelf heb ik de stap genomen om de behandelingen aan te gaan bij Fysiotherapie Ellekoot. Uit mijn persoonlijke omgeving heb ik veel goede dingen gehoord over de dingen die zij doen. Zelf sport ik erg veel in een week. Alleen maakte ik een verkeerde beweging gemaakt, waardoor ik niet goed meer kon sporten en erg veel last had van bepaalde spieren. Bij de dokter hebben ze me doorverwezen naar fysiotherapie Ellekoot. Zij weten wat ze doen en waar ze mee bezig zijn. Dit is natuurlijk fijn voor jou, want jij weet waar je aan toe bent en waar je elke keer weer naartoe moet. Tijdens de behandelingen voel ik wel vooruitgang, want het deed pijn om een bepaalde beweging te maken. Nu kan ik deze gewoon doen zonder dat het pijn doet. Het gaat elke keer steeds beter en beter.

Gewrichten

Meer informatie?

Voor meer informatie kan je terecht op de website. Hier kan je veel informatie vinden en kan je ook kijken welke behandelingen er allemaal zijn. Ook kan je even bellen naar de praktijk voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Dit kan je ook online doen, maar telefonisch is ook geen enkel probleem.

Reageren is niet mogelijk.