De Injectables hebben ervoor gezorgd dat ik weer kan stralen

De Injectables hebben ervoor gezorgd dat ik weer kan stralen

 

Injectables, hebben mijn gezicht verjongt en omdat ik hier zo tevreden over ben, heb ik besloten om mijn complimenten achter te laten op dit blog. De behandeling heb ik door een plastisch chirurg laten uitvoeren die werkzaam is bij Kliniek Veldhoven. Nadat ik op de website van deze kliniek alle informatie had gevonden omtrent deze methode van gezichtsverjonging, besloot ik om een afspraak te maken. Eerder dacht ik dat ik een facelift zou moeten ondergaan, maar gelukkig is er een veel goedkopere en snellere methode.

Injectables

Het resultaat is verbluffend

Tijdens de intake werd mij alles vertelde over de Injectables. Tevens werd er een plan van aanpak gemaakt. Gelukkig kon ik al snel een afspraak maken om de behandeling te laten uitvoeren. Tijdens de behandeling heb ik geen pijn gevoel en tevens kon ik ook al snel het resultaat zien. Mijn gezicht ziet er echt weer jonger uit en de rimpels rond mijn mond en neus zijn verdwenen.

Ik ben erg netjes geholpen door de mensen van deze kliniek. Een ieder gaat zeer vakkundig en op een vriendelijke manier te werk. Hierdoor voel je je als patiënt erg rustig en minder zenuwachtig. Kortom, wanneer je een plastisch chirurgische ingreep wilt laten uitvoeren? Dan is het raadzaam om dit bij deze Kliniek te doen. De kwaliteit is zeer goed en de prijzen zijn concurrerend laag.

 

Injectables

Reageren is niet mogelijk.