Naar de tandarts

Naar de tandarts

Voorkomen is beter dan genezen, en daarom is het verstandig om regelmatig naar de tandarts te gaan voor controle. Als er bij de controle wordt geconstateerd dat er meer nodig is, bijvoorbeeld een gebitsreiniging of een vulling, kan er vaak op korte termijn een afspraak voor deze behandeling ingepland worden. Mensen zijn soms bang voor de tandarts en komen daarom liever niet. Je kunt dit bij jouw kind of kinderen voorkomen door ze al vroeg mee te nemen naar de praktijk, zodat ze wennen aan de omgeving zonder hier direct negatieve ervaringen te hebben.

Extra zorg en aandacht

Het fijne aan deze tandarts is dat ze de tijd nemen voor mensen met angst. Ze zullen met je bespreken wat er nodig is zodat jij een prettige behandeling hebt. Behalve omgaan met angst, willen ze hier meer doen om het bezoek aan de tandarts prettig te maken. Zo kun je suggesties voor verbetering van dienstverlening geven. De praktijk is nog groeiende, maar heeft al meerdere medewerkers met gelijke functies. Behalve een aantal mondhygiënistes en tandartsen, zijn er ook een tandarts-endodontoloog en een paro-preventieassistente. Parodontologie en endodontologie krijgen bij deze praktijk extra aandacht.

Praktisch

Het personeel blijft zichzelf ontwikkelen door het bijwonen van evenementen, bijscholing en het lezen van vakliteratuur. Ook dat draagt bij aan een prettige ervaring. Ze maken gebruik van goede behandelingen en goede middelen, maar ook goede administratie. Zo realiseert deze tandarts zorg van kwaliteit. De praktijk bevindt zich in Eindhoven en is elke werkdag geopend. Je kunt je via de website inschrijven of telefonisch contact opnemen als je je als patiënt wil aanmelden.

Reageren is niet mogelijk.