Scootmobiel cadeau!

Scootmobiel cadeau!

Sinds mijn oma haar heup heeft gebroken is ze niet meer zo mobiel als ze altijd is geweest. Ze kan nog wel veel maar het lange staan en naar de winkels gaan vermijd ze omdat ze dan heel erg last krijgt van haar heup. Ze is altijd een hele zelfstandige vrouw geweest en daarom leek het haar kinderen en kleinkinderen een goed idee om een scootmobiel voor haar te kopen.

oude_man_op_scootmobielDe prijs

Er moest eerst gekeken worden naar welke scootmobiel bij haar zou passen. Ze heeft al wel eens in de scootmobiel van haar buurman gezeten en dat vond ze wel prettig. We hebben van de buurman de website gekregen waar hij deze scootmobiel gekocht heeft.

Op de website van Scootmobiel Vitaal stond dat er gratis een afspraak gemaakt kon worden voor een thuisdemonstratie door een adviseur. Dit leek ons wel wat omdat we zeker wilden weten dat ze een scootmobiel zou krijgen die bij haar past.

De kinderen hadden afgesproken dat de prijs van de scootmobiel gelijk verdeeld zou worden over de kinderen en dat dit een cadeau ging zijn. Toen de adviseur langs kwam heeft hij veel advies gegeven en hebben we gekeken naar welke scootmobiel het beste bij onze oma zou passen. Het model dat het uiteindelijk moest worden zou een paar dagen later geleverd kunnen worden.anwb

De afspraak over de prijs met de adviseur ging heel goed en de scootmobiel kwam een paar dagen later binnen. Ze is helemaal blij en kan weer zelf boodschappen doen!

Reageren is niet mogelijk.