Opticien Putten: voor een mooie nieuwe bril

Opticien Putten: voor een mooie nieuwe bril

Ben jij op zoek naar een nieuwe bril? Loop dan eens binnen bij de opticien in Putten. Bij deze brillenzaak verkopen zij de mooiste monturen. Deze ondernemer doet erg zijn beste om exclusieve monturen uit te kiezen. Deze koopt hij dan ook op beurzen in het binnenland en buitenland. De monturen hebben verschillende designs, van modern tot klassiek. Jij moet echt eens het grote assortiment zelf gaan bekijken. Onlangs hebben wij voor onze dochter een hele mooie kinderbril gekocht. Onze dochter kneep heel erg met haar ogen, daarom zijn wij naar deze zaak gegaan om haar ogen te controleren.

Opticien Putten

Goede oogmeting

De opticien in Putten waar wij naar toe zijn gegaan heet: Sluis Optiek & Optometrie. Zij hebben bij onze dochter een oogmeting gedaan, waar uit de uitslag kwam dat zij inderdaad slecht zag. Wij zijn heel erg tevreden met de deskundigheid van het personeel. Onze dochter is heel erg blij met haar mooie nieuwe bril. Ook voor andere oogklachten is deze zaak gespecialiseerd. Hierbij kan jij denken aan:

  • Glaucoom
  • Fixatie Disparatie
  • Droge ogen
  • Staar
  • Diabetes

Wanneer jij één van deze klachten hebt, raad ik jou echt aan om een afspraak te maken. Dit kan jij online doen via de website van dit bedrijf.

 

Reageren is niet mogelijk.