Be-slank, de lekkere en gemakkelijke dieet shake

Be-slank, de lekkere en gemakkelijke dieet shake

Word jij ook zo moe van die extra kilo’s die je maar niet kwijt lijkt te raken, van die haat-liefde verhouding met je weegschaal en het maar op en neer jojo-en van je gewicht? Dan is het nu misschien tijd voor iets anders! Stop met rigoureuze methodes zoals helemaal niet eten, minder eten of het nemen van light varianten. Probeer eens de maaltijd shakes van Be Slank Nederland. Deze zijn gemakkelijk in het gebruik, vol met hoogwaardige eiwitten, vitaminen en mineralen en nog lekker ook.

Gezonde ingrediënten en lekkere smaken

Bij Be-slank kun je kiezen uit 8 verschillende eiwit shakes met heerlijke smaken:

  • Bananen
  • Bosvruchten
  • Aardbei
  • Cappuccino
  • Mango passiefruit
  • Vanille
  • Driedubbel chocolade
  • Citroen sinaasappel

Daarbij zijn de eiwit shakes vrij van kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen en bevatten ze geen soja of gluten. Ook zijn de Be-slank shakes suiker- en vetarm, zijn er geen e-nummers gebruikt en hebben ze veel antioxidanten. En ze zitten ook nog eens bomvol eiwitten, zo’n 30 gram per portie. Andere aanbieders hebben maximaal 16 gram per portie eiwit.

Leestip: maaltijdvervangende shakes vergelijking Be-Slank versus Aldi, Kruidvat, Vitalis, Lidl en Modifast.

De shakes maak je eenvoudig klaar met wat yoghurt, kwark, melk of lactosevrije melk. Hier kun je natuurlijk naar hartenlust mee variëren.

Plan van aanpak

Oké, ik hoor je denken, het klinkt allemaal heel mooi, maar hoe pak je nu zoiets aan? Alleen maar deze shakes drinken? Gelukkig heeft Be-slank daar een mooie methode voor bedacht. Hun eiwitdieet helpt je op weg. Het is een effectieve en verantwoorde manier om op je streefgewicht te komen. Elke dag neem je als ontbijt 1 eiwit shake naar keuze, als lunch neem je de andere eiwit shake van Be-slank. Hiernaast mag je rauwkost, 2 stuks fruit en 1 warme maaltijd met weinig koolhydraten en veel groenten eten. Op deze manier krijg je toch alle benodigde voedingstoffen binnen en zul je je niet slap gaan voelen of vreetzin krijgen. Als je je ideale gewicht hebt bereikt, zorg er dan wel voor dat je je dieet langzaam afbouwt. Het beste is dan om 1 eiwit shake te vervangen door een gewone broodmaaltijd, maar neem niet meer dan 2 boterhammen.

Snel resultaat

Wil je snel resultaat boeken, dan kun je er ook voor kiezen om 5 dagen lang 3 keer per dag alleen een eiwit shake te nemen. Drink hier wel voldoende water of groene thee bij, wat ervoor zorgt dat afvalstoffen sneller uit je lichaam verwijderd worden. Dit is een wat meer drastische methode, en vooral handig als je snel, bv. voor een feestje, een paar kilo’s kwijt wilt.

Laat je dus niet van de wijs brengen, het is zeker mogelijk om snel, verantwoord en ook nog eens lekker af te vallen met maaltijdshakes.

Wil je kwaliteit en een betaalbare prijs, dan zijn de andere Be-slank producten ook zeker het proberen waard. Er is keuze genoeg. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de overige proteine rijke producten zoals muesli, soep, brood en havermout. Als je snel en simpel af wilt vallen, dan kun je niet om Be-slank heen.

Reageren is niet mogelijk.